02 Mayıs 2013
Sahte Ermeni iddialarının yıl dönümü: '24 Nisan'

24 Nisan 2013 Ermeni Soykırım iddialarının 98 yılı.. Ermeniler 24 Nisan 2015 yılında, yani yalan iddiaların 100. yılında, soykırım iddialarını Rum, Yahudi ve bölücü Kürt lobilerinin desteği ile yoğunlaştıracaklar. ABD'li ve Kanada'lı tarihçiler, ülkemizi yaklaşan tehlike için defalarca uyarıyor. 

24 Nisan günü İstanbul idaresi sadece Ermeni terör örgütlerinin faaliyetini durdurmuştu. Hem Doğu Anadolu'da savaş sürüyordu hem de bir gün önce Çanakkale Savaşı başlamıştı. 

Rus askerlerinin önünde savaşan Ermeni çeteleri, Türk ve Kürt köylerini basarak bir milyona yakın insanımızı acımasızca katlettiler. Osmanlı ise bu bölgede bulunan Ermenileri, imparatorluğun savaş dışı bölgelerine gönderdi. Bugün yurtdışında bulunan Ermeniler, soykırım dedikleri bu tehcir sayesinde hayatta kalabildiler.

Şimdi BDP, Türkiye’nin bu soykırımı kabul etmesini istiyor. Kısa bir süre önce BDP milletvekili Ahmet Türk ‘Biz de Türklerin baskısı ile Ermeni ve Süryanileri katlettik, onlardan özür diliyoruz’ dedi.

Ermeni analizciler ise Doğu ve Güneydoğu’nun 11 ilini Büyük Ermeni Devleti'nin toprakları kabul ediyor. Onların düşünceleri ise şu yönde: "Bir kez Türk bayrağı insin, bölge Kürtlere geçsin bir kaç yıl içinde oralar elimize geçecek. İşe Van ve Ağrı’dan başlayacağız. 1920 yılında ABD Başkanı Wilson’un ortaya koyduğu 'Büyük Ermeni Devleti' projesi 100 yıl sonra gerçekleşecek."

Ülkemizde büyük tuzaklardan haberi bile olmayan, ‘Hepimiz Ermeniyiz’ diyen sözde aydınlar ve bilgisiz BDP’liler, bilmiyorlar ki o Türk bayrağı bir kere yere insin, o coğrafyada onlara bir bardak su bile vermezler.